Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Friday, July 8, 2011

open day

assalamualaikum semua , salam sejahtera , kali ni mira rasa mira kene jugak update mana tak nya , baru je lepas ambil report card , haiyoo , tahun nie , MR ZAINAL yang ambil report card mira . so , pagi tadi , awal -awal dah siap , macam biasa la kan , mira kene datang awal sebab mira kan KETUA KELAS , so , banyak benda nak kene arrange pagi pagi tu , lepas siap semua , masa yang paling mendebarkan >.<
so , tunggu punya tunggu , akhirnya , yang ditunggu tunggu sampai jugak , ok , tak lame lepas tu , pergi la hadap cikgu BM kesayangan ku :) naseb baik tak ade komen yang buruk - buruk , fuhh , memang lega sangat sekarang ni , sekarang ni , tugas mira pulak , kene study betul betul baru boleh beat kakak and abang sedara mira :D ok la , wish me luck tau :)
 nie la abang sedar mira yang mira kene beat tu , hensem ? tak pon :P heee
ni pulak kakak sedara mira , yang mane satu ? yang pakai baju oren tu , nie la keje part time dye , by the way , congrats sebab dapat four flat :D


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

3 00 cucu kene bebel:

effa said...

hensem woo .. haha ..

effa said...

huiyoo .hensem tu .. =P

© MIRAHASHIME ♥