Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, July 20, 2011

chelsea vs malaysia

Assalamualaikum semua :) ingat lagi tak entry mira yang sebelum ni ? ala , yang senoior year tu , kalau korang perasan , akhir akhir ni mira selalu cerita tentang masalah mira kan ? tak pe la , ni kan blog mira , kalau tak suka , pergi bising kat status sendiri ok ? ala , macam mereka mereka yang dalam gambar tu buat , hanya memekak dekat status mukabuku sendiri :) macam kawan mira cakap , " boleh la cerita , dah block kau(mira) , pastu memekak pulak , bile jumpe senyap pulak ! " haha , tu la yang kawan mira cakap , mira pikir pikir balik , betul jugak cakap kawan mira tu , biar la depa tu , macam dia cakap jugak , " tak semesti nye aku diam ko boleh pijak2 aku,dah lah,kalau kau baik ko tak buat mcm to lah..tgk diri to dlu..eee,,tah ppe tah..wekkkkkkkk!! "  alala , sedih betul tengok orang yang tak reti eja ni , mira cuma nak cakap satu je , KALAU BETUL KAU TU BAIK , KAU TAK BUAT APA YANG KAU BUAT SEBELUM NI :) yeay ! kene diri sendiri balik kan ? next time dont be like this :) 
tu je yang sesuai untuk awak :) owh ye , lupe pulak dekat kawan kawan dye yang SS , mereka ni baik tau :) siap bagi nama untuk mira lagi , MIRA IDORA BERTAIK LALAT :) alala , macam mak bapak korang tak de taik lalat kan  ? jangan lupa dekat si adik angkat yang cakap macam keling tu :) yeay , macam kau cakap , biarkan la dye dengan khayalan bodoh aku tu ye ? alololo , ape yang bodoh ? aku sikit pon tak rasa yang aku tengah berkhayal , maybe kau yang berkhayal kot sampai KANTOI kan ? HAHAH , next time , learn from mistake ok ? penat betul cakap dengan diorang nie , kalau boleh satu family dye nak ajak join , ni tok kak long kau tu ye , ade hati nak terajang aku ? dah cukup bagus ke nak terajang anak orang ? apa rasa kalau orang terajang anak kau pulak ? :) suka ye ? haha , biar la , tu masalah kau la kan , dah PERFECT sangat kot , ok la , sebelum mira tutup cerita mereka mereka ni , mai mira tunjuk bukti yang diorang nie stalker mira ok ? enjoy the picture ok ? :)
sila tengok ye , yang sebelah kiri tu mira punye , and sebelah kanan tu , mereka mereka punya , ada rabbit yang sama :D  alolo , stalker kat MCd ye ? lain kali pilih tempat high taste sikit ok ?  ok la , TUTUP cerita ni , lain kali sambung lagi ok ? hohoh , now , masuk cerita ni pulak , 

nampak tu ? yeay , esok malaysia lawan chelsea , sebenarnya , mira minat MANCHESTER UNITED , tapi dapat tengok chelsea main pon kira ok la kan ? esok mira akan pergi ke bukit jalil untuk tengok game ni , agak agak siapa yang pergi ye esok ? nanti boleh la kita jumpa kan ? hee , nak pakai baju apa ya? haha , baju kurung la , baru ayu ( memang gila kalau aku pakai ) nampaknya , entry mira kali ni , lebih kepada masalah mira kan ? by the way , terima kasih bagi sesiapa yang dapat baca sampai habis , owh ye , sila sila la tinggalkan komen ye , bye bye , assalamualaikum :)



terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥