Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Saturday, July 23, 2011

5 science 4 ( 2011 )

Assalamualaikum semua , salam sejahtera , salam 1 blogger , semua sehat tak ni ? atau ada yang tak sehat ? yeay ! mira tahu sekarang singapura tengah lawan malaysia right ? 4 - 1 right ? tak pe la malaysia , chaiyok ok ?
ok , now , kita balik to topic ok ? 5 science 4 ( 2011 ) , tu la kelas mira untuk tahun ini , kalau korang nak tahu , sekolah mira mempunyai dua aliran science , iaitu , science tulen dan science iktisas , kelas pertama bagi science tulen adalah kelas 5 science 1 , dan kelas pertama bagi science iktisas ialah kelas 5 science 4 ( kelas mira ) perbazaan antara dua kelas ni adalah antara ada biology dan tiada je , macam kelas mira , tiada biology tapi diganti dengan account and ICT . macam  mira tahun ni , mira jadi ketua kelas untuk kelas mira , and puteri bahtrysia sebagai penolong , yes , mira akui , memang tak mudah untuk jadi ketua kelas , PENAT ! tu yang mira mampu cakap , tapi kira bersyukur sangat sebab sepanjang zaman sekolah mira , mira pernah rasa semua jawatan yang ada kat sekolah :) mira pernah rasa sebagai pengerusi , setiausaha , bendahari , AJK , pengawas , pengawas pusat sumber dan ketua tngkatan , cuma ketua pelajar je tak dapat , HAHA , ok fine ! tu mira gurau , ok la , pada mulanya , mira ingat kelas 5 science 4 tahun ni tak best tapi lepas semua dah jadi satu kepala , memang best la korang , sumpah mira sayang korang ! mira admit jugak , tahun ni lebih banyak bergambar dengan budak kelas daripada tahun lepas , kenapa ? sebab tahun ni lagi banyak aktiviti la , heheh , ape kate kita kenal dengan classmate mira jom , 1 , 2 , 3 start ! 

 haha , ok , ni asyraf , mamat poyo kelas kitorang , ok la , tak poyo , mamat cool ok ? hahaha , dulu dulu budak kelas mira selalu cakap mira couple dengan dia but kitorang tak couple ok ? cuma kawan baik je , betul tak acap ?
 yang ni pulak , sila lihat dengan kepala anda menyenget ok ? ni adalah nik raihan najiha bt nik ahmad tajuddin , haha , yes ! mira memang suka panggil nama penuh dye , sebab apa ? sebab mira suka la , hee , ok , nie pakwe saya , jangan ambil ok !
 yang ni pulak fazliyana , dye comel banget lorh , hee , dye kecik and kurus sangat , sayang kau faz :D
 yang ni pulak mak cik sofea , haha , dye nie sebenarnya budak baru , baru je tahun ni masuk , tapi nasib baik dye pandai bawak diri , ok , jangan perdaya dengan gambar kat atas ok ? ingat sikit sofea , pakwe dah ade , hahah
 yang ni siapa la pulak ni kan ? tetibe je I'M CUTE , hehe , ok , ni la puteri , penolong mira , tahun lepas dye jadi ketua , tahun ni mira pulak , yes ! dye memang la cute , macam baju dye tu :) heee
yang ni nama nye mamat mulut itik , haha , tak la , ni ajym bojey ( nama fb ) yes , dye memang baik sangat , dye la kawan mira yang best sangat , to ajym , aku sayang kau , kau la kawan aku :) ok la , enjoy dengan gambar kelas pulak la ye ? bye bye semua . . . 






terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

mirahashime said...

kau dalam gambar kelas la , aku cari gambar kau banyak sangat , tak tahu nak amek yang mane , hohoh

© MIRAHASHIME ♥