Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, June 27, 2011

walaupun lambat aku tetap nak update !

assalamualaikum semua , wahhhh , lame bebenor mira tak update blog right ? kali ni mira nak update blog banyak - banyak , so , nak tak nak korang kene bace tau ! hehehe , first sekali mira tahu mira lambat tapi ADA AKU KESAH ? mira tetap nak update blog pasal FATHER'S DAY , macam yang korang semua maklum , hari bapa dah lama lepas , tapi tak salah kan kalau mira lambat update sebab bagi mira EVERYDAY FATHERS AND MOTHERS DAY , ye la , tak kan la kalau hari ibu and hari ayah je kita kene tunjuk kan kasih sayang kita kan ? lebih afdal hari - hari kita tunjukkan kasih sayang kita dekat mereka ,
so , sempena hari bapa tu , mira and adik beradik ade wat surpise tok my abah , even tak seberapa , tapi yang penting hati kene ikhlas kan ? so , nie la yang mira buat ,


nie la yang bagi kat abahku yang tersayang , bytheway , nie first time mira buat , so , kira ok la kan ? hehe , so , buat abah yang tersayang , along sayang abah sangat - sangat , along tau abah nak tengok along dapat straight A's tok SPM , insyaAllah , along akan dapatkan untuk abah ! sayang abah sangat !
selamat hari ayah mohd zainal bin othman :) sayang abah sangat - sangat !




terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥