Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, June 27, 2011

ice skating menyeronokkan !

assalamualaikum semua ! hahaha , dah borink ke ? ala , jangan la borink lagi , hehe , jom kita bace entry kali ni pulak , kali ni pasal ice skating pulak , sebenarnya dah lame mira tak pergi ice skating , tetiba satu hari tu , mira teringin nak pergi main ice skating , so , mira pon ajak la abah kesayangan ku itu pergi ke sunway pyramid , macam biasa la , first beli ticket then ukur kaki untuk ambil kasut , lepas ukur kaki , abang tu pon bagi la kasut saiz 4 kat mira , dalam hati mira cakap apa tau ( besar nie je ke kaki aku ? macam mane nak sepak orang sampai berdarah kalau kaki besar nie je ? ) hehehe , ok gurau je ok semua itu , sebenarnya , memang dalam family , kaki mira paling kecik , heeee , then , masuk la tempat ice skating tu , ok , for the first time , mira main sekali je jatuh ok , haha , bangga nie , selalu nye jatuh berkali - kali kot ! kali tu sekali je , so , jom tengok gambar - gambar jom ?


















haha , sory gambar blur , sape nak join mira lepas nie ? hehe , mira ingat after SPM mira nak bawak mirul ( bukan nama sebenar ) main ice skating , nanti roger - roger ye siapa yang nak ikut tu , heee , bye , jumpa di entry akan datang!


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

EZAN IDMA said...

waaa besnye lom pernh try lagi

kim heeruul said...

perhh..pi tak ajak gua..=P

© MIRAHASHIME ♥