Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, June 27, 2011

BAKAS - koir kelab KHB

assalamualaikum semua , hye hey hoy , jumpa lagi kita di blog mushuk masham nie , terimas sudi baca sampai sekarang , sabtu lepas mira ade masuk koir , setelah penat stayback hari - hari lathihan , akhirnya , hari pertandingan tibe jugak , koir mesti lah bertemakan lagu patriotik , so , mira sebagai setiausaha kelab KHB , mira cadangkan buat lagu nyalakan tekad and kita satu bangsa satu malaysia , nanti mira akan upload video untuk korang tengok ye ? ok , mira and the gang dapat no 3 untuk buat persembahan , pergghhh ! rase cuak gila kot time tu , ramai pulak orang , dah la mula - mula sekali my hatersss yang buat persembahan , bila sampai je giliran kitorang , alhamdulillah semua nye , berjalan lancar , so , jom kita tengok gambar and video jom :)


TEKAN SINI UNTUK TENGOK VIDEO KAMI MENYANYI , BUKAN SENANG TAU NAK TENGOK KITORANG MENYANYI :)







 doakan mira menang ye ? hehe , ok la semua , bye , assalamualaikum , tata titi tutu :)

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥