Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Friday, June 17, 2011

aku hilang kawalan !

aku memang jarang nak guna kan perkataan kasar , BUT , kali nie kau dah melampau la baaabuuunn ! !
amek nie untuk kau !
nie je yang sesuai tok kau perempuan !
kau tahu tak kau tengah showing your stupidity BAKA ?
SIKIT SIKIT NAK MATI , DAH BANYAK SANGAT KE PAHALA KAU                                     ??
ape kate kita FACE TO FACE JE DERR ? WHAT'S UP ?! kalau kau betul berani , face to face ngan aku , one by one not with your stupid group !


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

3 00 cucu kene bebel:

EZAN IDMA said...

SABAR YE MIRA:) MARAH SAPE NI

mirahashime said...

marah sorang girl nie , haish , penat la macam ni :(

M Fizan said...

eh..kenapa nie? cuba sabar sikit..huhu

© MIRAHASHIME ♥