Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, May 9, 2011

wish me luck !

assalamualaikum semua , salam satu Malaysia and salam satu blogger , semua sihat tak ni ? if tak sihat jangan lupa makan ubat ok ? ok la , macam korang semua tahu , semalam hari ibu , and semalam jugak semua blogger update about hari ibu , so , hari ni , my turn pulak ok ? ok la , sebenarnye bukan apa , semalam pergi celebrate mothers day dari pagi sampai la ke malam and balik tu terus tidur , so memang tak sempat nak update apa - apa , mira tak nak cerita banyak sebab masa pun tak banyak sebenarnye ni , for mama ,
mama , 
ira tau mama tak mintak apa - apa dari kitorang adik beradik ,
macam yang mama cakap , 
mama cuma nak tengok anak - anak mama berjaya dalam hidup ,
tu la hadiah terindah bagi mama , 
ira janji dengan mama , 
mulai hari ni , 
ira akan berusaha bersungguh - sungguh ,
mama nak ira beat abangah and yani kan ?
insyaAllah ira akan beat mama , 
mama , 
terima kasih buat semua kasih sayang mama dah bagi , 
tiada siapa dapat ganti tempat mama , 
only you mama . 
i love you Puan Zainaton binti Kamaruddin <3

ok la , now back to me , hurm , esok dah start exam , OHH TIDAAKK ! !  saya masih belum ready lagi ni , cikgu , boleh tak nanti masa exam saya nak bawak satu balang coklat then letak kat meja saya , bukan apa cikgu , nanti kalau saya ngantuk , saya makan la coklat tu , nanti tak ada la saya tidur dalam exam , boleh ye cikgu ? korang semua , tolong doakan mira ye ? mira harap sangat mira dapat keputusan bagus for this exam , and keputusan ni mira akan hadiahkan tok mama mira sempena bufday mama mira hari ni , and result SPM hadiah ira tok mama ok ? ok la , sebelum mira undur diri , nie la jadual exam mira , WISH ME LUCK ok? :)

Selasa ( 10/5/2011 ) - bahasa melayu 2 & bahasa melayu 1 
Rabu ( 11/5/2011 ) - bahasa inggeris 2 & bahasa inggeris 1 
Khamis ( 12/5/2011 ) - pendidikan islam 1 & pendidikan islam 2
Jumaat ( 13/5/2011 ) - sejarah 2 & sejarah 1 
Isnin ( 16/5/2011 ) - matematik 1 & matematik 2 
Selasa ( 17/5/2011 ) - CUTI ! ! ! ! 
Rabu ( 18/5/2011 ) - fizik 2 , fizik 1 & fizik 3 
Khamis ( 19/5/2011 ) - chemist 2 , chemist 1 & chemist 3 
jumaat ( 20/5/2011 ) - sivik & PJK
Isnin ( 23/5/2011 ) - prinsip akaun 2 & prinsip akaun 1 
Selasa ( 24/5/2011 ) - addmath 2 & addmath 1
 tengok la sendiri berapa lama mira nak kene hadap kertas exam tu , haiyo , ok la semua , mira undur diri dulu ok ? bagi yang tengah dan akan mengambil exam tu , GOOD LUCK MIRA UCAPKAN . 

PESAN ATOK , 
petua untuk berjaya , berusaha bersungguh - sungguh , lepas tu jangan lupa doa kepada ALLAH SWT , and then , tawakal :)

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

kim heeruul said...

gud luck yok..^^

saye suka exam sub nie..^^
Isnin ( 16/5/2011 ) - matematik 1 & matematik 2 ..hehe..tercopy..

Math the best..^^

© MIRAHASHIME ♥