Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, May 2, 2011

SEGMEN : PENULIS SENJA CARI BLOG BLUE AND PINK

assalamualaikum semua , hari ni mira nak join satu segmen dari penulis senja . kenal tak siapa itu penulis senja ? sebenarnya admin kepada blog penulis enja itu abang angkat mira . hehe . so , kali ni , dia ada wat segmen and telah menjemput mira untuk join , so , apa la gi , mari ramai -ramai kita semak kan notify dia , sebelum itu , jom tengok syarat - syarat dulu ok ?
 (sila klik untuk menambahkan vitamin pada skala gambar)
sudah baca semua syarat ? perasan tak esok sudah tutup meyh ini segmen ! so , sila cepatkan typing anda !  semua mira dah ikut and now , masa untuk menerangkan kenapa suka kaler PINK @ BLUE . kali ni mira akan terangkan kenapa mira SUKA KALER PINK ok ? macam korang tahu jugak kan , even my blog punya kaler pun dah pink , sebenarnya pink ni nampak lembut and tenang je bila kita tengok , and tipu la kalau mira cakap pink tu tak COMEL ! PINK ITU COMEL OK ? lagi pun pink ni tak buat kepala otak ni bertambah stress , lagi - lagi tahun ni SPM , so , selalu la stress , and bila stress , buka blog and tadddaaa ! ! PINK yang keluar dulu  :) rasenya tu je la kot sebab minat pink . and korang nak tahu tak ? kita kene KUTUK tuan punya blog penulis senja tu ! so , sesi mengutuk start now !
SESI MENGUTUK START NOW !

first sekali , jom kita pergi usha blog PENULIS SENJA tu ok ? dah tengok ?  
 "hey ,tahu pun abang header buruk kan ? menagku pun , so , apa lagi ? tak reti - reti nak tukar ke ? kompem punya la ! if abang nak tukar mesti abang buat SEGMEN : PENULIS SENJA CARI HEADER BLOG pulak kan ? ye la , hidup mesti mahu senang kan ? korang fikir mira tipu ke ? ni pengakuan abang penulis senja sendiri ok ? "

 tengok tu , de bubble as bukti . so , lepas ni siap - siap la korang semua ye ? segmen baru akan muncul ! tengok la tu , semua gambar dalam blog abang kita ni semuanya sepesen je ! hey ! tak ada gambar baru ke ? follower beribu raban , tapi tak ada pun sebenarnya kat blog abang tu . and tolong la abang , abang ingat blog abang tu suci sangat ke sampai letak background putih je ? tak lawa ok ! please la tukar ! biru putih ? memang tak match langsung ! tak de citarase  betul la abang nie ! and one more ? PENULIS SENJA ? hey , orang menulis la waktu lain ! waktu senja tu untuk solat la ! huh ! baru mira puas dapat kutuk blog si penulis senja ni . . !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

abang ku yang tersayang ! sory sebab telah mengutuk anda ! hahaha ! abang sendiri yang suruh kan ? btw, kalau korang nak tahu kebenarannya , blog penulis senja is the best la ! teringin mahu jadi macam abang , hope boleh ajar adik ok ? 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ok la semua , sampai sini je mira a.k.a atok membebel ok ? lain kali kita jumpa lagi ok ?

PESAN ATOK ,
semua orang mempunyai kelemahan dan kelebihan , jika seseorang itu , menegur kita , terima la dengan hati yang terbuka :) 



terima kasih membaca , komen pulak jom ?

5 00 cucu kene bebel:

waN Mohd Salim said...

perghhhhhhhhhhh ... penulis senja .. dah melekat la .. hahahaa

nih hilangkan code verifikasi kay

bumblepink said...

salam singgah.. dah follow blog ni..

jom singgah.. http://aeipink.blogspot.com/

ieyza afieyna said...

terjah dri blog ps ^^

IdaNurFieyda said...

terjah dr sgmen abg angkat mira ^_^

IdaNurFieyda said...

terjah dr segmen abg angkat mira ^_^

© MIRAHASHIME ♥