Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, May 30, 2011

saya mahu . . . . . .

assalamualaikum semua , salam 1 Malaysia , salam 1 Blogger , selamat pagi semua , hambek kau , banyak bebenor salam nye , jawab ok , jangan tak jawab pulak , hari tu , mira and family ada tengok satu cerita ni tau , sumpah mira cakap , menangis mira tengok cerita tu , agak - agak korang la kan , cerita apa yang mira tengok ? mira tengok cerita tentang Allahyarham P. Ramlee dengan cerita tentang Allahyarham  Sudirman , kalau korang nak tahu , 28/5/2011 genap 38 tahun Allahyarham P. Ramlee meninggal dunia , mira suka sangat dengan kedua - dua insan ni , bagi mira , mira salute semangat diorang , jika P. Ramlee , beliau sukakan kesempurnaan , setiap hasil kerja beliau mestilah sempurna , tapi bagi Sudirman pula , walaupun beliau kecil , beliau mempunyai semangat yang kuat , azam yang tinggi , beliau akan cuba sedaya upaya untuk mencapai cita - cita beliau , mira hormat la diorang , betul kata pepatah , harimau mati meninggal belang , manusia mati meninggalkan nama , so , mira teringin nak ada boyfie yang macam mereka berdua , heheh , ok fine , perasaan ! but tak kesah la , yang penting nak boyfie macam dua orang yang mira sayang , mesti seorang yang bercita - cita besar , mempunyai semangat yang kuat supaya boleh bagi nasihat kat mira and boleh jadi pendorong mira , heheh , ok la , lain kali mira update lagi ye ? salam semua :)
we'll always love you <3
yeay ! sila sengetkan kepala anda ok ? hehe :)

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

D'ya Marshmello said...

huhu, wah besar hajat di hati yea..sifat macam tu yg mjadi idaman semua sbenarnya..

http://miss-dya.blogspot.com

© MIRAHASHIME ♥