Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, May 11, 2011

keputusan doktor mengesahkan bahawa AKU GILA .

Assalamualaikum semua , salam satu Malaysia , salam satu Blogger , wahh ! tajuk kali ni bukan main kontroversi kan ? baru mira tahu rupanya mira ni gila , korang semua nak tahu tak kenapa ? korang tahu kan yang mira tengah EXAM sekarang ni , so , hari selasa yang lepas , mira exam bahasa melayu kertas 1 & kertas 2 . korang tahu tak ? arahan mintak untuk lebih dari 350 patah kata , korang tahu tak mira buat berapa banyak ? 1000+ ! GILA kot ! apa yang mira melalot pun mira tak tahu haish ! so , habis je exam BM tu , mira ada latihan kompang , actually mira newbie lagi ok , so , take time la untuk belajar , than you untuk papa azidee yang ajar and adik fieza yang ajar , sayang korang sangat - sangat .
nampak tu ? I'M SO HAPPY TODAY ! mira pun tak tahu kenapa , tadi lepas exam je terus pergi kompleks sukan negara dekat shah alam , pergi sana dengan budak - budak kompang yang lain , masa - masa mula sampai , kitorang makan first tapi mira tak makan sangat sebab dah kenyang , after that , mira and others main la kompang untuk sambut ketibaan tetamu , majlis ni sempena majlis perasmian penutupan sekolah - sekolah yang mempunyai sekolah pendidikan khas , sumpah mira cakap , diorang comel sangat ," mama , boleh tak dah besar nanti ira nak jadi cikgu pendidikan khas ? " hehe . mira memang suka budak - budak , antara sekolah - sekolah yang terlibat adalah my school , sekolah menengah pendidikan khas vokasional , sekolah menemgah seksyen 9 and banyak lagi sekolah . insyaAllah mira akan tetap jadi budak kompang , wish me luck tau ? ok la , mira undur diri dulu ok ? tangan sakit banget deh ! hehe . wish me luck for tomorrow ok ?

PESAN ATOK ,
jangan pernah kita menilai seseorang daripada luaran mereka :)


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥