Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Friday, May 20, 2011

ceq tengah mencari orang penang .

Assalamualaikum semua , salam 1 Malaysia , salam 1 blogger , salam 1 dunia , lame betul mira tak update blog musyuk masham ni kan ? sebab kan dah lame sangat tak update blog , so , entry kali ni agak panjang ok , so , nak tak nak korang kene la bace , heheh , ok la , sepanjang mira tak update blog , banyak benda berlaku , seperti ,

CERITA PERTAMA ,
korang pon tahu kan yang mira tengah exam sekarang ni , alhamdulillah , exam semua ok , sekarang nie tinggal addmath and prinsip akaun je , doakan mira ye :)

mira tak berapa ready for add math and akaun la , hope , boleh score paper tu , AMIN .


CERITA KEDUA ,
sejak akhir - akhir nie , mira RINDU sangat dengan kawan - kawan mira  yang dah pindah sekolah , nasib baik ade facebook , dapat jumpa dyorang balik , hari isnin lepas kan ade sambutan hari guru ( bukan sekolah mira ) kawan mira de buat persembahan at sekolah dia , sumpah BEST sangat , mira tengok ulang - ulang kowt video tu , korang nak tengok ? mai tengok nie , 
yang nie HD punya , ade potong sikit , if nak tengok full , sini ok ?


 
yang nie full but tak berapa clear :) nak kenal dengan dyorang ? tengok nie pulak :D

cube korang teka yang mane satu kawan mira ? heheh ,kawan mira yang pakai cermin mata KUNING tu , hehe , sebenarnye ni kawan lama , then , dia pindah kat JB , now sumpah rindu gile nak lepak ngan dye :'( , ok la , enjoy la tengok video dyorang tu k ? hehe ,


CERITA KETIGA ,
hurm , by the way , ni bukan cerita sangat la , just , peringatan je tok orang ISLAM kat luar sane , memang tak ade manusia yang perfect , BUT , please cuba jangan ulangi kesalahan yang SAMA , sangat memalukan , bukan nye tak boleh , cune kita MALAS , kalau niat ade , insyaALLAH ALLAH akan tolong kita , PINTU TAUBAT SENTIASA TERBUKA , jika kita ade wat salah , cepat - cepat la bertaubat sementara masa masih ade , untuk semua umat islam kat luar tu , jangan la kita sendiri yang memalukan islam depan agama lain ye ? jika korang tak SUKA , MALU SUSAH nak ikut care islam pon BUT please jaga nama baik islam , and mira nak bagi tahu yang MIRA BANGGA SEBAB MIRA SEORANG ISLAM , INSYAALLAH , MIRA AKAN CUBA PERBAIKI KELEMAHAN DALAM DIRI MIRA , last , mira support 100% sesiapa yang baru nak berubah untuk pakai tudung :')

CERITA KEEMPAT ,



HAHAHA , tengok tu , kalau korang friend dengan mira kat fb korangtau la apa maksudnya , hehe , tak nak cakap banyak just , PALUII ! HEHEHE 

CERITA KELIMA
akhirnya masuk pon cerita yang berkenaan dengan Title kita hari ni , ok la , title hari ni , ceq nak cari orang penang , haa , hang orang penang ka ? ceq nak habaq mai ni , ceq dah pandai cakap penang na , bak kata GEYOT , ceq dah boleh cari calon orang penang nie, amboi ! hang kan geyot , kene sekeh mau ? semalam ceq on the phone dengan geyot , ceq rindu ngan dye , dye nak pi study da , geyot , nanti geyot take care ye kat sana ? mai kita tengok muka si geyot ni jom :)
hehe , geyot nie SINGLE AND AVAILABLE TAU , hahaha , sory geyot , sayang geyot >.< 

ok la , nampak nye , dah cukup kot atok a.k.a mira membebel , heheh , lain kali mira membebel lagi ok ? heheh , ok la , sebelum mira tinggalkan korang , mai tengok picture - picture kali ni ye :) 
agak - agak korang sape nie ye ? ooppss ! hehehe , tak cakap siapa - siapa .
sebelum tu , siapa - siapa kat luar sane , hati - hati ok , if mira jumpa orang yang mira " kena " or kawan - kawan di facebook , mira akan snap picture korang , hohoho , bak kata " atok " mira ni macam paparazzi :) hehehe , ok la , jangan lupa komen cerita mane yang korang suka :) hehe

PESAN ATOK .,
jadi la orang yang bermaruah :)

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

lots of love αunnieuhud ♥ said...

yang bawah tuh kenal ! HAHA . auny pon na post laa >.<

Tuan Putri said...

wau! hbtnye menari.. bravo2! hehe

© MIRAHASHIME ♥