Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, May 31, 2011

aku tak dah tak berminat dah !

assalamualaikum semua , salam 1 Malaysia , salam 1 Blogger , awal tak mira bangun ? hehe , tetiba datang pulak mood nak update blog pepagi ni , :)




tengok tu ," NOT INTERESTED " mesti korang nak tahu kan , po bondo nye yang den tok suko tu(masuk loghat negeri la pulak) , hehe , sebenarnya , kalau korang semua perasan , mira dah tukar header lagi , and header kali ni bukan header yang made up from doodle or cartoon , hehe , mira dah tak berminat la ngan header macam tu , bagi mira , memang la ia nya nampak comel , but , ia tak menunjukkan kematangan kita , ade orang tanya mira , " nape mira suka pakai header ada gambar sendiri ? " mira jawab , " sebabnya , bile orang bukak je blog mira , terus terpampang gambar mira , so , orang pon tahu , ni mesti tuan punya blog , " hehe , lagi pon , blog - blog yang hebat + panas + sensasi + meletop , semua gune kan header dengan gambar mereka sendiri , tak percaya ? mai kita tengok nie , 


 
siapa yang tak kenal same ini gadis chomel , memang korang tak patot ada dalam dunia blogger la , ok fine , gurau , hehe , nie header blog kak irine nadia marcello , dia pon guna kan header gambar dia sendiri , kalau korang nak melawat , mai sini , TEKAN SAYA 
ha , tengok mamat mavho kat artis nie , siapa tak kenal cepat pergi menyorok bawah meja , hehe , ok la , ni la pro kita , mira banyak belajar dari blog dia , kalau korang nak kenal lagi , tekan BEN ASHAARI , mai kita tengok lagi jom ,


ni blog abang angkat mira , nampak tak ? dia pon pakai header gambar sendiri , walaupon dya pandang tempat lain , hehe , kalau korang nak melawat , tekan PENULIS SENJA 

cuba korang tengok mamat atas nie , ni nama dia mas ahmad safwan ok ? ni la satu - satunya blogger yang mira pernah jumpa selain dari kawan - kawan blogger sekolah mira , bak kata mamat nie , " ini bukan retis " hehe , sengal la mas nie , kalau korang nak tengok header dye dengan lagi jelas LIHAT SINI 

yang ne , header blog kawan mira , walaupon tak pernah jumpa , but , dia memang baik la , tengok tu , header dye je , terpampang gambar dia yang chomel2 tu , hehe , kalau korang peminat k-pop , boleh la follow blog dia , dia nie memang HANTU k-pop , hehe , sory syafiq , TEKAN SAYA jom ita tengok , blog sape lagi yang hebat - hebat and pakai header sendiri , 

yang ni pulak header blog kakak ailyl , hot gila kakak ni , sampai banyak bebnor fb dye , naseb mira kawan ngan fb kak ailyl yang betul , korang nak tahu tips - tips best tak ? pe kata JELAJAH SAYA
last but not least , j om tengok blog nie pulak , 

haha , nie header blog mira la , ok tak header ni , tak la sehebat header yang lain kan , tapi yang penting gambar mira sendiri , hehe , ok la , salah satus ebab lagi mira pakai header sendiri , sebab , originality meyh , hehe , tapi bagi sesape yang pakai header cartoon tu , tak kisah la k , yang penting korang happy , tapi , kalau de originality lagi best kan ? hehe , ok la , pikir sendiri ok ? bye bye semua , salam ~

 


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

6 00 cucu kene bebel:

waN Mohd Salim said...

tima kaseh mira :D .. huhhuhu abg pon ade ke .. abg x femes ar haha

Irma A.Wahid said...

betol2...so kite pun kene gak gmbr sdri tuk promote blog ye...hehe..me too laaa

Ailyl Rozanna said...

alalaa~ sweetnye mira wat entri ni. hehe ala mira nye header pun comel tau! :) hppy blogging k..

AmyZana said...

haha. nice header....tp im still ttp pada header pramatang :D header Girls Generation ! haha

pramatang kan ?

© MIRAHASHIME ♥