Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Friday, April 29, 2011

perubahan . . .

assalamualaikum semua . Hari ni mira buat oerubahan sikit pada blog MUSYUK MASHAM ni , korang sendiri perasan kan ? sebenarnya , bukan apa , dah bosan dengan yang lama , tu yang tukar sikit tu TAPI tema PINK tu still maintain ok ! ok la , jom tengok apa yang dah berubah kat blog ni :)

tengok tu , mira dah salin kulit baru , kalau dulu riben - riben , sekarang kita main buih pula ok ? selain salin kulit , mira ada lagi yang dah ubah , lets check it out :)
kalau semua perasan , ni header atok dulu , header ni dibuat oleh pak cik mas kita , and this is new header made by me :)
ini la header baru mira , simple right ? tak kesah la lawa ke tak yang penting simple and thats me la ! hehe . selain tu , mira tukar lolipop "top" dengan yang ini :)
simple again but i love it dear ! ok la , ni je rasa nya yang mira dah ubah , lain kali mira tukar lagi ye ? bye bye semua , jaga diri :)

PESAN ATOK , 
we did not change as we grew older , we just became more clearly ourselves :)


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

5 00 cucu kene bebel:

kim heeruul said...

wah..nice la..^^

kim pon baru tuka semlm..jeput la dtg..^^

mirahashime said...

tq kim . akan datang jenguk awak pulak :)

IFA Athirah said...

header yg simple!!nice!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

cikpingu said...

comey header 2..simple2 je.. hihi..:)

waN Mohd Salim said...

comel weh .. hehehe .. abg ade header burok je per...

© MIRAHASHIME ♥