Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, April 5, 2011

my new style


assalamualaikum semua...
haa...
nie la penampilan baru atok...
atok mule pakai shawl..
serious weird gile lorh muke atok...
>.<
but its okayh la...
baru baru lagi ryte..?
btw , atok nak mintak pendapat sesapa yang dah lame pakai shawl...
ok ke tak atok pakai shawl ?
so..korang rase yang mane satu sesuai untuk mira ?
tolong bagi pendapat korang ye...
tq semua... 
:)

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

10 00 cucu kene bebel:

hajar abdul jalal said...

cantik sangat mira . so sweet . like like ♥♥ hehe (:

hajar abdul jalal said...

cantik sangat mira . so sweet . like like (:

Mr. Anon said...

Salam... ni ke cik mira tu.cik mira, agama tu adalah pegangan dan cara hidup. Islam adalah cara hidup. saya tau cik mira takkan post comment dekat blog, tapi saya sangat nak berdialog dengan cik mira tentang. tukar2 pendapat.... saya bukan lah baik sangat tentang hal ini tapi saya tau, ade benda yang saya boleh belajar dari cik mira dan ade benda yang cik mira boleh belajar dari saya. Insya Allah... Saya sebenarya sanga tak bersetuju dengan page dekat fb tu... namun, better saya berdialog denagn cik mira sendiri dari saya mengutuk dekat wall... kalau ade kesempatan, email lah saya ... amika9091@yahoo.co.uk.... Salam....

mirahashime said...

first..tq semua..
and untuk mr anon..
mira boleh je nak berdialog dgn mr anon..but mira tak kan sesekali bg my email..if ade pape..just add me at fb..salam..

ARC™ said...

pehhh org ajak berdialog pun taknak. takut ke
bg emel dgn bg facebook, bg emel lg selamat! bg la emel sementara ke, buat forward only email ke

ARC™ said...

ade owner approoval la pulak. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

mirahashime said...

tok arc : so what? email aku..hak aku right ? suke hati aku jugak la nak bagi email aku kat sape pon.. yang ko nak sangat email aku asal ? memang aku letak owner approval...so what ?!

eryn edriena said...

better pakai shawl lah kaka . so cute >3 ! aww ..

© MIRAHASHIME ♥