Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, March 10, 2011

SEGMEN MARI KENAL SIBLINGS ATOK : abang afiq amza

assalamualaikum semua..
seperti yang atok dah janji kan..
atok akan buat segmen baru..
and this is the first entry for this segmen..

okayh..
nampak gambar lelaki kat atas ni?
ni la abang angkat pertama atok..
siapa?
nama die Afiq Amza..
atok jadi adik angkat dye pada 5/9/2006
bayangkan je la..
orang lain semua sibuk study for upsr tapi atok siap boleh dapat abang angkat lagi..
hehehe
mula lihat dunia pada 28/12/1992
mendapat pendidikan rendah di sekolah kebangsaan sri serdang dan sekolah di puchong..
mendapat pendidikan menengah di sekolah menengah kebangsaan puchong perdana..
nak tahu apa yang dia minat?
afiq ni dye minat sangat dengan hoki..
serious tak tipu..
heee... 
selain tu..
warna kegemaran dia adalah warna putih , biru , merah 
selain name afiq..
orang panggil dye dengan name apek ..
kenapa apek?
mungkin sebab muka dye macam chinese and dye ade mate yang sangat unik >.< 
mata sebelah kiri dye unik tau..
but its cute i think..
hohohoho
dye mempunyai 3 orang adik beradik..
pertama : afiq said
kedua : afiq amza (dye sendiri)
ketiga : afiq ifwat
banyak sangat kenangan pahit manis sepanjang atok bergelar adik angkat afiq..
tapi yang paling atok tak boleh lupe..
time bufday atok..
dye datang umah and wat surprise for me..
i miss that time so much..
now dye dah pon sambung study kat bangi and dah pon bekerja..
atok harap korang doakan kejayaan abang atok nie ye :)

p/s : bak kata orang yang pertama susah untuk kita lupekan walaupun teruk mane sekali pengalaman tuh :)

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

6 00 cucu kene bebel:

budak gle ! said...

tarikh lahir yer sme ngan aq lax . hehe :))

budak gle ! said...

haha , tarikh lahir yer sme ngan sye lax :))

budak gle ! said...

haha , tarikh lahir yer sme ngan sy .. hehe .. :))

Anonymous said...

dah kerje?bknkah bru 19?

mirahashime said...

@Anonymous dye study jugak and umur 12 pon ade yang dah kerja :)

© MIRAHASHIME ♥