Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, March 10, 2011

SEGMEN ape la tuh...

Assalamualaikum semua..
hari ni atok nak buat satu segmen la..
cewaahhh...!
macam abang ben pulak..
segmen ape la yang atok nak buat kan..
atok dah fikir lama dah..
cuma tak ade masa nak buat je..
hari ini..
dengan rasminye atok melancar kan segmen terbaru atok iaitu....

.
.
.
.
.
.
.
.
.

SEGMEN MARI KENAL SIBLINGS ATOK
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

haaaaaaaa !
dah tahu segmen apa kan?
segmen ni atok akan kenal kan SEMUA abang , kakak , adik ANGKAT atok..
kenapa bukan kandung?
sebab..
yang kandung hanya atok je la yang tahu..
and yang kandung tak boleh share..
heee...
okayh la..
mulai hari ni..
atok akan post entry dan bercerita tentang siblings2 angkat atok :)
have fun ya..


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

0 00 cucu kene bebel:

© MIRAHASHIME ♥