Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, March 3, 2011

jom terjah bloglist abang aku yang entah ke berapa ...

salam semua cucu cucu atok..
sihat tak ni?
atok x berapa sihat la...
satu hari ni pening ya amat..
rase cam nak pitam je...
back to topic..
"jom terjah bloglist abang aku yang entah ke berapa"
mesti korang gelak kan dengan tajuk kali ni..
ok la..
korang ingat tak entry atok yang ni...
kan atok ade request untuk jadi adik angkat dia..
alhamdulillah atok jadi adik angkat abg mas ni..
abg atok ni ada buat bloglist..
so..
jom kita ramai2 terjah dia nak?
atok join ni sebab atok suka dengan blog abang mas ni..
cuba korang tengok..
warna pink or purple blog abang atok ni?


kenapa atok suruh tengok..?
sebab atok cakap pink and dia cakap purple.. ^_^
kelakar betul la..
so..
atok harap..
ramai2 la yang join bloglist abang atok ni ye..
atok tag semua orang..
salam semua :)

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

nikaviolet said...

hye....i dari bloglist mas nie..slam perkenalan yea....sy follow awk nie...kalau sudi jenguk2 la blog saya..
http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

© MIRAHASHIME ♥