Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, March 1, 2011

apa nak jadi dengan aku ni ?

salam semua.. sejak akhir akhir ni.. ni la aku..lonely..always moody..aku pon tak tahu kenapa dengan aku..kadang2 tu aku macam dalam dunia aku sendiri.. bila orang lain buat lawak.. aku je yang moody.. aku dah hilang deria gelak aku ke ? ohhh tidaakkkk !!!! actually aku mengaku.. banyak sangat perkara jadi kat aku akhir akhir ni.. pasal cinta ? no wayy la ! aku takpernah moody semata2 sebab CINTA .. mark my word ok ! back to topics.. pada pendapat korang.. patut ke aku letak picture arwah farhan dekat meja aku.. ? bukan apa.. aku nak dekat dengan arwah.. aku nak selalu ingat arwah.. tapi bila dah letak.. aku selalu sebak bila tengok gambar arwah.. aku cuba kuat kan diri aku tapi aku salah.. aku tak kuat ! aku rindu sangat dekat arwah.. 8 tahun tak dengar suara arwah..lama sangat bagi aku...awak ! mira rindu awak ! kenapa awak tak bawak mira pergi sekali ?! mira tak kuat dengan semua ni.. satu satu perkara jadi dekat mira.. kawan mira tikam mira dari belakang.. kawan kawan yang tak pandai jaga perasaan kita.. banyak sangat awak.. kan best kalau awak ada.. mesti awak boleh buat saya senyum kan.. ? serious saya rindu awak.. awak.. akhir akhir ni saya selalu ingat awak.. kadang kadang tu sebelom saya tidor mesti akan ingat awak.. sampai kawan kawan saya marah saya sebab saya ingat awak sampai abaikan kesihatan saya..bukan saya tak cuba lupakan awak.. saya dah cuba.. tapi saya kalah ! awak terlalu kuat.. saya rasa saya bukan seorang yang kuat.. saya lemah.. ! baru awak yang pergi tinggalkan saya..saya dah macam ni.. saya tak nak hilang sape2 lagi.. saya boleh gila kalau ada yang tinggalkan saya lagi.. mira mohon jangan tinggalkan mira.. mira sayang semua sekali..http://www.cute-smiley.com


p/s : sorry sebab akhir akhir ni mira asyik update entry sedih2 je..bukan nak tarik perhatian sape2..tapi blog tempat yang paling sesuai tok cerita problem..sorry sangat.. :'(

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

Myung Dae said...

Atok, jangan sedih2 lagi. Anggap itu semua dugaan dunia. Myung juga pernak alaminya. Mungkin lebih terok lagi. Ingat !! Jika die menghendaki, maka tiada siapa yang dapat menghalangnye.

Hantaiki O. jumper said...

kalau dia masih ada lagi,cuba ko fikir apa akan terjadi ? :O
masih tetap dia akan buat kau tersenyum selalu ?
honey , appreciate what you have now! not future or past
just appreciate every nano seconds that u have or u'll regret it like you did b4

© MIRAHASHIME ♥