Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, February 1, 2011

perjalanan atok pada 1 february . . .

assalamualaikum semua...
dah makan ke belom nie?
dah mandi?

sedar x sedar dah pown 1 february kan?
wahh..
cepat nya mase berlalu..
http://www.cute-smiley.com
saya dah nak 17 la awak..
heeee....

http://www.cute-smiley.com
jangan lupa bagi hadiah banyak banyak tau awak..
saya tunggu..
hehehehe

hari nie 1 february apa yang korang buat?
keluar?
duduk rumah?
tak kesah la apa kan..
yang penting apa?
KERJASAMA !
eh..
bukan la..
yang tu WONDERPET...
yang penting korang happy dengan apa yang korang buat..

hari ni atok keluar dengan kawan2 atok..
sebenarnye x plan pon benda nie..
tadi masa atok tengah syok on9 FB..
bole pulak kawan atok yang bernama asyraf IM atok..

asyraf : oit,jom tengok wayang?
atok : bile?
asyraf : hari nie.. :D
atok : what?ok la..set!
apa lagi..
atok pown siap2 la tok pergi ke IOI mall..
yang best nye si asyraf nie ley suruh atok jalan kaki untuk pergi ke terminal..
ada ke patut?
= = '
naseb baik la otw pergi tu ade kaka abang nie baik hati tompang kan atok..
sumpah we!
sweet gila diorang..
>.<
kaka tu sangat lawaaa....
kalau x de kaka and abang tu..
setengah jam baru aku sampai kat terminal tau !
bile sampai je..
satu hal pulak..
kene tunggu diorang..
adoyai..
aku paling x suke tunggu kat terminal..
sebab mesti ada je laki2 yang perasan aku nak kat diorang..
korang nak tau tak kitorang tengok cerite ape?
best wok cerita nie !
3D ag tau..
lau nak tau..
kene la pergi tengok..
heeee...
lepas pergi tengok wayang tu..
kitorang lepak2 jap..
then baru balik..
sampai je kat terminal..
teros pergi bravo then melantak..
HAHAHAH
ok..
nie gambar atok sewaktu tunggu bas..
enjoy ok?
:)


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

Primadona lofa said...

Bes tak? Hee . Kaka duk rumah macam biase je .

© MIRAHASHIME ♥