Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Tuesday, February 1, 2011

Contest Tutorial Paling Berguna

salam semua..
atok join contest yang paling kelakar..
atok nie bukan la banyak sangat tutorial..
tapi atok nak try bole kan?
ok..
ini banner dye ok?
Syarat Penyertaan

1. Mesti follow blog Auni and Ila . Kalau tak follow, serta mertanya terkeluar .
2. Mesti ade blog . Tak de pegi SIGN UP .
3. Buat satu entri pasal contest ni yang bertajuk " Contest Tutorial Paling Berguna " .
4. Dah tulis entri tu, hantar link entri anda melalui comment .*Jangan lupa tulis nama dan URL blog ya*
5. Letak banner contest ni di entri dan sidebar .
6. Tag hanya 3 orang bloggers sahaja .

nak join jugak?

suda lawat?
ape lagi..
jom la join :)


p/s : atok akan cuba bagi tuto sebanyak + berguna untuk cucu cucu atok..

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

1 00 cucu kene bebel:

Ila Nabilah said...

sis, ade perubahan psl contest tuh . sila tgk entry contest tu k . sis .

© MIRAHASHIME ♥