Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Monday, February 14, 2011

APABILA HORMON TAK BETUL NI LA YANG JADI . .

assalamualaikum semua...
sihat tak ?
alhamdulillah atok sihat...
 
cuba korang tengok tajuk atok kali ni..
what?
atok nak cerita pasal hormon !
aishhh !
bukan la..
jangan risau ok.. ?

sebelum apa apa..
atok nak tanya sikit..
KENAPA MANUSIA TAK BOLEH HIDUP JIKA ORANG LAIN LEBIH DARI DIA ?
siapa dapat jawab angkat dagu !

cuba korang tengok sebelah kanan atok..
tu adalah group yang di buat oleh atok a.k.a atok admin..
dekat situ..
terdapat BEBERAPA syarat yang ahli2 group itu perlu ikot...
antaranya ialah
  • anda tidak dibenarkan  mengepost link di wall melainkan anda update blog anda
( ada documents yang membolehkan anda mempromote blog anda tapi bukan di post kerana akan membanyakkan notify )
kenapa ? 
kerana kami di group itu bukan memntingkan follower tapi mementingkan persahabatan yang dapat dipupuk dari situ..
alhamdullillah...
kebanyakan ahli group itu dapat mengikut syarat syarat yang telah ditetapkan..
(ahli berdisiplin)

kenapa atok cakap KEBANYAKAN tapi bukan SEMUA?
haaaa !
ni la atok nak cerita ni..
ade la dua orang budak yang tak puas hati dengan syarat2 yang telah ditetapkan..
mereka berdua nie sesuka hati kutok atok..
agaknya mereka ingat notify tak akan sampai kat atok kot..
tapi malang buat diorang..
notify sampai kat atok sebab atok adalah admin..

sampai satu tahap tu..
atok tegur diorang kerana diorang dah melampau..
then dengan tak ade angin dan ribut..
diorang nie mengamuk macam orang gila + sibok nak leave dari group atok..
secara jujurnya..
atok langsung tak kesah kerana atok tak memerlukan orang yang tak berdisiplin seperti mereka..
lepas keluar dari group..
hee young ain  nie pown buat la group baru..
group apa?
katanya group bebas tanpa syarat..
:D
cuba je search group blogger terhebat dan terbaik ...
yang membuat kan atok dan ahli2 lain rase nak shing shing diorang sebab..
teramat banyak la pembelot..
nak tengok dengan lebih lanjut ?
LAYAN ~


kenapa mesti macam ni.. ?
takut dengan group atok ke? 
bebas tanpa rule ?
semua admin ?
wahhh... !
nampak nya tak tahan lama kan ?
:)



kesian ini fatin..
tak pasal pasal..
sangat la tidak bersopan santun ye syazalina 

haaa ! 
nie yang buat mira paling MARAH >.<
kenapa ?
suka hati nenek dia je nak cakap mira and the geng TIRU IDEA depa..
act depa yang tipu idea kami..
nak bukti ?
teroskan membaca :)

tengok aja la depa nie..
sangat sadis..
btw ini post dari lolly evans a.k.a hon gook
orang yang same tapi stalker la kan :)
dah dilahirkan macam tu..
nak buat macam mana kan..?

ini lagi satu..
dye nie satu je atok nak pesan..
nilai diri sendiri dulu la ye :)
nie la kambing hitam yang atok maksod kan tu..
dan nie jugak bukti yang diorang ini meniru idea kami..
nak buat docs ye syahmina ?
sorry dear..
itu IDEA KAMI...!
wahhh..
atok popular kat sana la...
siap ade gambar atok sekali..
ye !
atok mengaku atok biadap di situ..
tapi ingat atok biadap kerana MEREKA LEBIH BIADAP..

nie lagi satu kambing hitam..
hanie yusri sedar sedar la diri anda ye ?
anda fikir anda cukop bagus ?
HAHAHAHA

serious ly atok TERSANGAT PUAS dengan entry kali ini..
jika ada yang nak cakap atok jahat or kejam..
atok tak heran kerana atok tahu atok berada di pihak yang benar..

by the way..
kalau ada kambing2 hitam yang bace entry nie..
print screen then tunjuk kat la admin yang korang sayang sangat sangat tu ye ?
atok tak kesah :)
bye semua..
hope enjoy !

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

7 00 cucu kene bebel:

atira rahman said...

bagusla kaw mira..hahaha

she~kien said...

berani kerana benar mira !! ;)
good job dikk ;)

Leeya Amalia said...

meluat la tngok org 2..nilai la diri 2 dulu..ni x main melulu ja tindakan org2 yg mengutuk!!sabar yg akak mira...manusia nie mmg ad sifat dengki..Diorang tu sebenarnya cemburu mungkin sbb member dlm grup akak bnyak..sbb 2 jd mcm 2..atau otak mereka nie x brapa sihat..mungkin..lagipon diorang yg dpt dosa bukannya akak...:)
smile always okeh!!

ladylily said...

biasela manusia. kadang-2 x sedar yang diri dia orang tu lagi terok. huhu.
btw, entry nie memang la tebaek. :)

Meya Dollika said...

mira ! bagos-2 . sokong bebenor ... CUTE and TOP BLOGGER terbaikkk !! tak cam dorang, hampeh !
HAHA ( gelak jahat )

sri juju said...

meluat siakk tgk si babi doll tu . haha ! LoL !

hrap group kite ni , dh x gdoh2 lg . simple je kot rules nye . kn ? tak kn x bleh ikot . plik btol .

© MIRAHASHIME ♥