Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, January 27, 2011

kasihartika GA


Salam semua cucu cucu atok..
atok nak cuba jadi "perempuan" la..
HOHOHOH

bukan apa..
atok tertarik tengok shawl shawl tu..
LAWA + SANTEK
hahahaa
CANTIK la atok bukan santek...
pandai cucu cucu atok kan..

korang pon nak join?
boleh aja dong :D

SAYA NAK SHAWL LAWA


suda tengok?
apa lagi..
cepat hang pi sign in blog hang..
pi buat entry tentang GA nie now..!!
hehehehe

sebelom tu..
if korang nak join..
jangan lupa tau follow syarat2 yang telah ditetapkan :)

kalau atok menang shawl tu..sure2 atok dapat kalah kan IRINE NADIA MARCELLO..bukan tu saja..mesti atok lagi comel dari kak CIK NADIA BAYU...lepas tu..mesti lagi famous dari kak LINA JALI..selain tu..mesti blog atok lagi ramai pengunjung dari kak FATIN LIYANA...
wahhhhhhhhh...
penganjur..
tolong la bagi saya menang...
saya nak jadi macam yang saya cakap kat atas td..
HAHAHAHA
PERASAN la ko mira!
nak kalah kan irine nadia?cik nadia bayu?lina jalil?fatin liyana?
tggu kucing bertanduk la nampaknya..
=='
nak mimpikan diorang pon tak tentu lagi dapat tak..
ada hati nak kalahkan diorang..
HAHAHAHA
Ok la atok rase kalau atok menang GA nie..
atok dapat kan kalah blog MIRAHASHIME..
haaa..
nie atok kompem..
HAHAHAHA

ok la..
atok tag dekat
-putree nasuha
-mimi
-yona


terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

LINA JALIL said...

serius baru prasan.tsssk..yaAllah..lain tu femes sangat la yunk..akak ni low2 je..

mirahashime said...

kaka femes la..tq kaka sudi singgah :)

© MIRAHASHIME ♥