Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Wednesday, January 26, 2011

dont make me angry please

ambik kau!awal awal aku dah bagi poster yang melambangkan MOOD aku sekarang ni.jadi lepas ni jangan ada yang gatal gatal mulot tanya apasal aku nak HANGEN je.kalau korang tanya gak,TANGAN aku lak yang gatal.HAHAHA.takut tak aku marah?sebenarnya aku x marah kat korang la but aku marah dekat SOMEONE YANG PERASAN HOT + LAWA!!!! SERIOUSLY,ni tak ada kene mengena langsung dengan kes CEMBURU or JEALOUS ok?!
yang ni memang BUKAN aku ok.aku TAK PERNAH cemburu + kacau hidup diorang.korang semua tak tau lagi kan kenapa aku HANGEN je dari td.Sebenarnya bukan apa,kalau korang kat tempat aku pon,aku JAMIN 110% korang akan buat benda yang sama dengan apa yang aku buat sekarang ni.Cuba korang bayangkan tetiba EX KAWAN korang nak SERANG kawan baru korang.Ape yang korang rase? tu la yang jadi kat aku sekarang ni.
dulu aku lebih kurang macam ni la.3 sekawan,tapi bila dah masuk form 4,masing masing buat hal sendiri + dah TAK RAPAT macam dulu TERUTAMA AKU sebab aku bukan aliran kelas yang ade BIO(aku aliran akaun sebab aku tak minat bio) Aku tak tahu apa yang DIORANG bangga kan sangat dengan BIOLOGY tu. KALAU KORANG BERLAGAK SEBAB ADA BIOLOGY JE TAK PAYAH BATAK SANGAT LA WE! bukannya BEZA jauh sangat pon! A ku pon ada chemistry and physics. SAMA MACAM KORANG cuma aku tak ambek bio je. Itu pon ko nak bangga sangat? Bagus sungguh perangai,bawak BIO tu sampai mati k? Jangan jadi BIOL suda.
Rupa nya bukan sebab tu je kan ko tak nak layan aku,tapi ko sempat buat cerita pasal aku kan? Memang KAWAN MAKAN KAWAN la korang ni.Bila face to face dengan aku TERGAGAP2 nak jawab soalan aku kan? Kenapa? Korang takot? Bukan korang HOT ke? Buat apa nk takot dengan budak ACCOUNT nie. Dia x makan orang la. dia macam korang jugak makan lemak cili api. (lapar la pulak)
Mesti korang tertanya tanya kan kenapa aku dengan diorang boleh jadi macam ni. Bagi aku memang TAK DE MAAP bg diorang. Aku tak nak jadi kejam tapi diorang mintak aku jadi kejam. So aku pon kejam la ngan diorang . Siapa suruh wat cerita pasal aku sampai jadi budak HOT kat sekolah tu. Kalah kan LEE MIN HO tau.. auuwww!Now bila aku dah ada kawan BARU,korang tak puas hati pulak kan? Ape la masalah korang sebenarnya pon aku tak paham. Ohhh ! Maybe korang ingat aku tak boleh hidop tanpa korang ye? Ohhhh ! Itu SALAH sama sekali. Sebab aku boleh hidop tanpa korang and 1 more, mase kita kawan dulu pon aku je yang lead if korang ade problem kan? So, tak de hal la kalau tak de korang. Tak mati kebulur pon. Ya Allah sakit nya hati aku bila tengok diorang. Kenapa? Sebab semua orang yang aku kawan mesti datang mengadu dekat aku. Sebab ape? "Mira,kenapa diorang jeling2 kita?" Adoyai..........

Tolong la korang..Korang yang nak sangat kita putus kan? kenapa kene marah semua kawan2 aku? korang tak suka tengok aku happy ? KESAH PULAK AKU!!!! ingat satu je la ye, AKU TAK KAN PERNAH JADI KAWAN KORANG LAGI SEBAB KORANG LIBATKAN MAK AKU DALAM NI!! Ingat ni.. kalau korang pikir aku akan melutot dekat korang nak mintak kawan balik, korang salah..aku tau korang mesti tau perangai aku kan? AKU TAK AKAN MINTAK MAAF DULU..yes! thats me.. SO WHAT?! tak suka? ok fine.. aku x larang..

Satu lagi aku nak ingatkan,stop la jd orang yang annoying. Bukan semua orang suka kita. Korang nak buat satu sekolah benci aku? Korang buat la. Tapi ingat,waktu korabg susah dulu,sape yang tolong korang? ingat tu je la ye..

okay la..aku nak cuba lupakan kenangan kita kita dulu..SELAMAT TINGGAL KAWAN~

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

3 00 cucu kene bebel:

niesz said...

betul tu...dpt kwn yg mkn kawan ni mmg susah..time kite senang die dtg, tp bile kite susah, muke die pon x nmpak..sabar ek.. :)

updated entry : orang parit order pizza

nanakimie said...

jom join heartbeat:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/01/heartbeat-4-u.html

Nys Nyesa said...

nda kna tag dkt sni http://nysnyesa.blogspot.com/2011/01/jumpak-contest-contest-sy-syg-kwan3-sy.html . join okay:)

© MIRAHASHIME ♥