Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Wan Hazel Tutorial

Thursday, December 9, 2010

mengikut jejak langkah idola

salam semua ....
wahhh !
rindunye atok kt korang !
http://www.cute-smiley.com
lame atok x membebel kan ?
kali nie atok nl bebel sket ...
korang mesti dh tau kan pasal BPM ....
x tau ape 2 BPM ?
BPM 2 BLOG PILIHAN MALAYSIA ...
nk usha ?
click bawah nie .....
BPM
dh usha dh ?
mesti reaksi korg cm nie kan ?

http://www.cute-smiley.com
dh agak dh ...
memang terbaik larh BPM 2 ....
ary nie atok rase macam nk cube naseb larh ....
walaopon blog mushuk masham atok nie x seberapa ....
tp atok yakin dengan blog mushuk masham atok nie ....

kalau atok nk join ...
atok kene larh ikowt syarat2 nye kan ...
syarat2 nye adalah ...

entry pertama : miraHASHIME ?
tarikh : 25/5/2010
2 larh syarat dye ...
x paham ?
hahaha !
memang x nk korang paham pown ...
x de larh !
gurau saje ....
bawah nie khas tok korang kayh ?
selamat membace !

Bagaimana nak sertai? untuk kategori ini anda perlu membuat satu entri yang ringkas tetapi menarik. dalam entri tersebut anda perlu:

* letakkan link blog BPM in..
* nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda. (sertakan link sekali)


Hanya itu saja yang anda perlu buat. sila tinggalkan link entri tersebut pada ruangan komen dibawah. tempoh untuk anda mendaftarkan blog anda untuk kategori ini akan berakhir pada jam 8 pagi 7 disember (selasa).. cepat jangan terlambat.


update : kerana sambutan yang hangat tempoh dilanjutkan sehingga hari rabu (8 disember) jam 3 petang. terima kasih..


Blog yang macam mana boleh join?

Blog yang baru dibuat pada tahun ini tak kiralah blog anda personal, masakan, tutorial, atau apa saja tak kira lelaki atau perempun atau pun suami atau isteri. asalkan blog anda baru tahun ni buat..

dh bace ?
if dh bace korg dh bole join BPM nie ...
okayh larh !
doakan kejayaan atok ye ...

p/s:ingat tw ! hanye blog yg di bina pada tahun 2010 saje okayh !

terima kasih membaca , komen pulak jom ?

2 00 cucu kene bebel:

luna qiszara said...

salam ziarah, gudluck eh, kite same2 dalam senarai, tp grup len2..hehe

qaseh elyanas said...

hye all the best :) meh sggh sn lak http://elyanas.blogspot.com/

nnt awk tgglkan jejak.. i follow u back :)

© MIRAHASHIME ♥